Claroty

Obsah

O spoločnosti Claroty

Claroty je popredným poskytovateľom riešení pre kybernetickú bezpečnosť, zameraných na ochranu kyber-fyzických systémov (CPS) v rôznych odvetviach. Spoločnosť sa špecializuje na zabezpečenie priemyselných, zdravotníckych, komerčných a verejných sektorov, čím zabezpečuje bezpečné prepojenie digitálnych a fyzických svetov. Víziou Claroty je vytvárať bezpečné prepojenie medzi kybernetickými a fyzickými svetmi. Spoločnosť sa snaží chrániť CPS, ktoré sú základom moderného života, a to poskytovaním špičkových bezpečnostných riešení. Claroty sa zameriava na to, aby podniky a organizácie mohli efektívne a bezpečne fungovať v digitálnom prostredí. 

Produkty a riešenia: 

  1. Claroty xDome Platform: 
  • Riešenie na zabezpečenie CPS naprieč priemyselnými, zdravotníckymi a ďalšími kritickými sektormi. 
  1. Priemyselná kybernetická bezpečnosť: 
  • Ochrana a monitorovanie priemyselných riadiacich systémov a XIoT aktív s rozsiahlym pokrytím protokolov a technológií určených pre kybernetickú bezpečnosť. 
  1. Zdravotnícka kybernetická bezpečnosť: 
  • Zabezpečenie bezpečnosti a spoľahlivosti zdravotníckych zariadení s monitorovaním a manažmentom rizík. 
  1. Komerčná kybernetická bezpečnosť: 
  • Bezpečné pripojenie BMS a ďalších “smart” systémov v realitách, obchodných lokalitách, dátových centrách a ďalších komerčných zariadeniach. 
  1. Kybernetická bezpečnosť pre verejný sektor: 
  • Ochrana národných obranných systémov, vesmírnych, energetických a ďalších verejných sektorov. 

Claroty taktiež ponúka rozsiahlu integráciu s rôznymi technológiami a partnermi na zabezpečenie najlepšej možnej ochrany a viditeľnosti CPS. Spoločnosť Claroty si zakladá na základných hodnotách ako sú orientácia na zákazníka, integrita, snaha o dokonalosť a prioritizácia ľudí, čím zabezpečuje vysokú úroveň profesionálnosti a spokojnosti zákazníkov. 

Videa

The Claroty Platform
What is CPS Risk?

Na stiahnutie

Claroty Solution Biref
Claroty Federal solution overview

Dohodnite si konzultáciu

Meno a priezvisko *
Firma *
Firemný email *
Mobil *
Správa *

Ďaľší výrobcovia