Entrust

Obsah

O spoločnosti ENTRUST

Entrust je popredná globálna spoločnosť zameraná na digitálnu bezpečnosť a identifikáciu. Bola založená v roku 1969 a jej sídlo sa nachádza v Shakopee, Minnesota, USA. Entrust poskytuje riešenia, ktoré pomáhajú organizáciám zabezpečiť ich digitálne transakcie, identitu a údaje prostredníctvom pokročilých technológií. Cieľom Entrust je zabezpečiť dôveru v digitálnom svete prostredníctvom inovatívnych riešení pre bezpečnosť a identifikáciu. Hodnoty spoločnosti zahŕňajú záväzok k zákazníkom, inováciu, integritu a spoluprácu. 

Produkty a Služby 

  1. Digitálne Certifikáty a PKI – Riešenia pre správu digitálnych certifikátov a infraštruktúru verejných kľúčov (PKI), ktoré zabezpečujú autentifikáciu, šifrovanie a integritu dát. 
  1. Bezpečnostné moduly (HSM) – Hardvérové bezpečnostné moduly, ktoré poskytujú bezpečné prostredie pre generovanie, správu a uchovávanie kryptografických kľúčov. 
  1. Autentifikačné Riešenia – Viacfaktorová autentifikácia (MFA) a riešenia pre správu identít a prístupov (IAM), ktoré zaisťujú bezpečný prístup k systémom a aplikáciám. 
  1. Digitálne Podpisy – Technológie pre digitálne podpisovanie dokumentov a transakcií, ktoré zabezpečujú ich autenticitu a nepopierateľnosť. 
  1. Šifrovacie Riešenia – Pokročilé šifrovacie technológie pre ochranu citlivých údajov pri prenose a ukladaní. 
  1. Identifikačné Riešenia – Systémy pre vydávanie a správu fyzických a digitálnych identifikácií, vrátane kariet s čipom, preukazov totožnosti a iných identifikačných médií. 

Videa

ENTRUST CLoud Control
What is Quantum Computing?

Na stiahnutie

ENTRUST cloud integration pack
ENTRUST IDENTITY HARDWARE TOKENS

Dohodnite si konzultáciu

Meno a priezvisko *
Firma *
Firemný email *
Mobil *
Správa *

Podujatia s Entrust

Certification training
17.09.2024
- 09.17.2024
SecTec Academy: Entrust KeyControl training
v spolupráci s ENTRUST sme pre Vás pripravili výnimočné jednodňové certifikované školenie na tému “Centralizovaná správa kľúčov prostredníctvom KeyControl Key Management Servera.” Toto školenie je…
Webinár
06.02.2024
SecTec Academy Entrust webinár: Dôveryhodné certifikačné služby, TLS/SSL CERTIFICATES
Pripravili sme si pre vás online webinár ENTRUST: Dôveryhodné certifikačné služby, TLS/ SSL Certificates. Pridajte sa k nám na webinár, ktorý sa bude konať online…

Ďaľší výrobcovia