Imperva a Thales company

Obsah

O spoločnosti Imperva a Thales company

Imperva, spoločnosť patriaca pod Thales, je lídrom v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorý pomáha organizáciám chrániť kritické aplikácie, API a dáta kdekoľvek, vo veľkom rozsahu a s najvyššou návratnosťou investícií. S integrovaným prístupom, ktorý kombinuje ochranu na okraji siete, bezpečnosť aplikácií a bezpečnosť dát, chráni Imperva spoločnosti počas všetkých fáz ich digitálnej cesty. Imperva Threat Research a naša globálna komunita umožňujú spoločnosti Imperva predchádzať hrozbám a bezproblémovo integrovať najnovšie odborné znalosti v oblasti bezpečnosti, súkromia a dodržiavania predpisov do riešení od spoločnosti Thales. Tri hlavné bezpečnostné oblasti, ktorými sa Imperva so svojím riešením SecureSphere zaoberá sú aplikačná bezpečnosť, bezpečnosť databáz a bezpečnosť súborov.
Viac informácií nájdete na www.imperva.com.

Na stiahnutie

Imperva 7th Generation
Imperva virtual appliances
2024 CDR Executive brief

Riešenia od Imperva a Thales company

INCAPSULA
CLOUD SECURITY
WEB-APPLICATION-FIREWALL
LOAD-BALANCING
DDOS

Dohodnite si konzultáciu

Meno a priezvisko *
Firma *
Firemný email *
Mobil *
Správa *

Podujatia s Imperva a Thales company

Webinár
17.08.2023
Imperva webinar: Pripravované novinky v Partnerskom programe Imperva Accelerate
Pridajte sa k Stephanovi Huwerovi, staršiemu riaditeľovi Channel Programs and Enablement, a získajte aktuálne informácie o novom partnerskom programe Imperva Accelerate….
Webinár
01.08.2023
Imperva webinar: Enhancing Your Business with Imperva’s Updated Subscription Packages
Pripojte sa na IMPERVA partnerský webinár: Enhancing your business with Imperva´s Updated Subscription Packages, kde sa dozviete viac o pripravovaných zmenách….
Webinár
11.07.2023
Imperva webinár pre partnerov – Business Logic Attacks: Expanded Threat Landscape Drives New Customer Opportunities
Automatizované roboty sa čoraz viac zameriavajú na obchodnú logiku – pravidlá alebo algoritmy, ktoré sú špecifické pre každú organizáciu a ktoré sa starajú o výmenu…

Ďaľší výrobcovia