BlackBerry

Obsah

O spoločnosti BlackBerry

BlackBerry Limited je medzinárodná spoločnosť s tisíckami zákazníkov po celom svete. Vo svojom portfóliu majú riešenia pre kybernetickú bezpečnosť, správu koncových bodov, embeded systémy, softvérovo definované vozidlá, správu kritických udalostí a zabezpečenú komunikáciu. 

Spoločnosť BlackBerry, založená v roku 1984 ako Research In Motion (RIM), je lídrom v oblasti kybernetickej bezpečnosti – pomáha podnikom, vládnym agentúram a inštitúciám, pre ktoré sú dôležité bezpečnosť, stabilita, efektivita zdrojov a inovácie. 

Medzi produkty a služby BlackBerry ® patria bezpečnostné riešenia na ochranu koncových bodov založené na Cylance®AICylanceEDGE, CylanceGUARD, zjednotená platforma správy koncových bodov BlackBerry®UEM, riešenie správy kritických udalostí BlackBerry®AtHoc® a softvér BlackBerry®QNX® pre zabezpečené IoT systémy. 

Videa

The Best Way to Stop Bad AI is With Good AI
BlackBerry Prevents H0lyGh0st Ransomware

Na stiahnutie

BlackBerry POC
Prehľad produktov
10 znakov že je čas na prehodnotenie Vašej ochrany End pointov

Riešenia od BlackBerry

VULNERABILITY MANAGEMENT
TRAPS
CLOUD SECURITY
ENDPOINT PROTECTION
VPN
MOBILE-SECURITY
EMAIL-SECURITY
BYOD
DLP

Dohodnite si konzultáciu

Meno a priezvisko *
Firma *
Firemný email *
Mobil *
Správa *

Podujatia s BlackBerry

Webinár
12.04.2024
BlackBerry Webinár: AtHoc
Pozývame Vás na ďalší zo série BlackBerry webinárov, v ktorom sa tento raz bližšie pozrieme na BlackBerry AtHoc, sofistikovaný systém na riadenie kritických udalostí určený…
Webinár
28.02.2024
Chránené heslom: BlackBerry Webinár: Ovládnutie mobilnej bezpečnosti – odhalenie zjednotenej správy koncových bodov
Pozývame Vás na ďalší zo série BlackBerry webinárov, v ktorom sa ponoríme do sveta mobilnej bezpečnosti s BlackBerry Unified Endpoint Management (UEM)….
Webinár
30.11.2023
Webinar BlackBerry – Nie je AI ako AI, alebo prečo je IT zelenšie vďaka ochrane koncových zariadení?
Radi by sme Vás pozvali na náš on-line webinár s názvom: Nie je AI ako AI, alebo prečo je IT zelenšie vďaka ochrane koncových zariadení?…

Ďaľší výrobcovia